Обласні курси підвищення кваліфікації керівників гуртків початкового технічного моделювання

Методична робота – це система дій і заходів, спрямованих на підвищення кваліфікації, професійної майстерності та активізацію творчого потенціалу кожного педагогічного працівника. Від рівня компетентностей педагога, його майстерності, здібностей, професійного розвитку залежать підвищення якості навчально-виховного процесу та його результативність.

У березні 2015 року на базі ЧОЦНТТУМ пройшли обласні курси підвищення кваліфікації керівників гуртків початкового технічного моделювання з проблеми «Створення сприятливо - стимулюючих умов щодо розвитку особистості в позашкільному навчальному закладі». Під час роботи були проведені майстер – класи по виготовленню паперової моделі пароплаву, вітрильника, підводного човна (керівник гуртка Яновська О. Б.), іграшок з геометричних тіл (керівник гуртка Ульянова Т. О.) та розглянуті питання по роботі технікою оригамі (керівник гуртка Головко С. М.).

Завідувачка відділу з інструктивно - методичної роботи обласного Центру НТТУМ Алєксєєва М. М. розкрила питання динаміки росту мережі гуртків за профілями Чернігівської області у 2014 році та ознайомила з правилами безпеки життєдіяльності у випадку попередження і протидії можливим загрозам життю та здоров’ю учасників навчально-виховного процесу. Методист Гаркун Л. В. поділилася досвідом роботи по підготовці вихованців до змагань на рівні Всеукраїнського конкурсу з початкового технічного моделювання.

/Files/images/novini/2015_rk/kursi_ptm_2015/у (10).jpg

/Files/images/novini/2015_rk/kursi_ptm_2015/у (20).jpg

/Files/images/novini/2015_rk/kursi_ptm_2015/у (3).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 328