Повернутися до звичайного режиму

«МИ НАЩАДКИ КОЗАЦЬКОГО РОДУ»

14 жовтня 2015 року українська спільнота вперше відзначає свято – День захисника України. В цей день українці вшановуть всіх тих, хто став і нині стає на захист рідної Батьківщини. У сьогоднішні нелегкі часи для нашої країни український народ проявляє дива хоробрості, відданості своїй державі, відстоюючи її інтереси.

Для нас, українців, це свято християнське і національне, це боротьба українського народу за право бути вільними, воно символізує зв'язок поколінь, невмирущість героїчних традицій українського народу.

Чернігівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді приєднується до всіх привітань на адресу всіх захисників України! Благополуччя, сил, здоров’я, мирного неба і смачного хліба!

З метою вшанування мужності, героїзму українського народу у всі часи

в Чернігівському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді на базі філіалу по вул. Текстильників 37, для вихованців відбулося свято «Ми нащадки козацького роду».

Під час заходу гуртківці ознайомилися з історичною довідкою стосовно відзначення свята Дня захисника України, з традиціями святкування Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва, з діяльністю УПА.

Для юних захисників України були проведені козацькі змагання – конкурси: «На коні», «Стройова підготовка», «Миття казарми», «Козацька каша», «Наряд по кухні», «Статут», «Патріот». В ході яких вихованці відповідали на питання про добу Козаччини, співали українські пісні, ліпили вареники, їли козацьку кашу, ознайомились з «Пам’яткою юного патріота України».

Квіти вдячності всім захисникам України гуртківці ЧОЦНТТУМ поклали до пам’ятного знаку «Борцям за волю і незалежність України».

/Files/images/novini/2015_rk/mi_naschadki_kozatskogo_rodu/IMG_9499.jpg

/Files/images/novini/2015_rk/mi_naschadki_kozatskogo_rodu/IMG_9531.jpg

/Files/images/novini/2015_rk/mi_naschadki_kozatskogo_rodu/IMG_9539.jpg

/Files/images/novini/2015_rk/mi_naschadki_kozatskogo_rodu/IMG_9552.jpg

/Files/images/novini/2015_rk/mi_naschadki_kozatskogo_rodu/IMG_9571.jpg

/Files/images/novini/2015_rk/mi_naschadki_kozatskogo_rodu/IMG_9588.jpg

/Files/images/novini/2015_rk/mi_naschadki_kozatskogo_rodu/IMG_9601.jpg

/Files/images/novini/2015_rk/mi_naschadki_kozatskogo_rodu/IMG_9623.jpg

/Files/images/novini/2015_rk/mi_naschadki_kozatskogo_rodu/IMG_9626.jpg

/Files/images/novini/2015_rk/mi_naschadki_kozatskogo_rodu/IMG_9628.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 410