Семінар педагогічних працівників станції юних техніків та центрів технічної творчості

Від свого народження людина постійно розвивається, пізнає щось нове, росте, виростає, все більше дізнається про навколишній світ. Для інтелектуального та духовного збагачення освітян необхідні нові знайомства та враження, обмін досвідом з іншими педагогами.

23-24 червня під керівництвом директора комунального закладу «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради» Торби П.В. завітали на Чернігівщину працівники позашкільних навчальних закладів технічного профілю Черкаської області. Батьківщина Павла Тичини та Олександра Довженка зустрічала Черкащан стародавніми святинями розкинутими над Десною. Тисячолітнє місто вражало своєю енергетикою та неначе стимулювало до отримання нових знань. Метою поїздки було запозичення досвіду роботи Чернігівського обласного Центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Учасники семінару ознайомились із системою роботи профільного закладу, оглянули лабораторії та їхню матеріально-технічну базу.

У Чернігівському художньому музеї ім. Г.П.Галагана, з яким співпрацює Центр, відвідали виставку-конкурс дитячих робіт вихованців гуртка технічного дизайну «Акварель» - «Україна - європейська держава» та виставку робіт вихованців і керівників гуртків гончарства «Всесвіт у кераміці».

Відвідали літературно-меморіальний музей-заповідник імені М.М.Коцюбинського, на базі якого понад 10 років ЧОЦНТТУМ проводить виставку робіт та нагородження переможців обласної і Всеукраїнської виставки - конкурсу з декоративно - ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

За круглим столом були розглянуті перспективи нових освітніх технологій, обговорені методики роботи з гуртківцями та їх батьками.

Черкащани відвідали дитячий оздоровчо- відпочинковий заклад «Юний турист» у селі Количівка, де на виконання Указу Президента України « Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні» організована робота обласної літньої мовної школи для талановитих і обдарованих дітей.

В. о. директора ПНЗ «Центр дитячого та юнацького туризму і екскурсій» В.О.Курганським, була проведена екскурсія та показані умови навчання та відпочинку обдарованої молоді Чернігівщини.

Заступник директора з НВР В.Автуніч

/Files/images/novini/2016/0623_cherkasi/IMG_0131.JPG

/Files/images/novini/2016/0623_cherkasi/IMG_0144.JPG

/Files/images/novini/2016/0623_cherkasi/t (101).JPG

/Files/images/novini/2016/0623_cherkasi/t (103).JPG

/Files/images/novini/2016/0623_cherkasi/t (20).JPG

/Files/images/novini/2016/0623_cherkasi/t (29).JPG

/Files/images/novini/2016/0623_cherkasi/t (38).JPG

/Files/images/novini/2016/0623_cherkasi/t (89).JPG

/Files/images/novini/2016/0623_cherkasi/главная.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 356