Повернутися до звичайного режиму

На старті юні картингісти області

Наближається до кінця навчальний рік. О цій порі, зазвичай, звітують юні картингісти області чому вони навчилися за рік, відвідуючи гуртки.

28-30 квітня на сільгоспаеродромі між с. Красне та с. Топчіївка стартував обласний етап Всеукраїнських змагань учнівської молоді з картингу та І-й етап Кубку України серед учнівської молоді з картингу Центрального регіону. Змагання проходили в особистому заліку з фігурного водіння картів та шосейно-кільцевих перегонів у класах машин «Піонер-Н-міні», «Піонер-Н», «Піонер-Б», «Кадет», «Популярний-Ю», «Популярний».

В змаганнях взяло участь 57 юних картенгистів з Остерської, Менської, Сновської, Ніжинської станцій юних техніків та Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді. Переможцями стали вихованці ЧОЦНТТУМ, призерами – вихованці Остерської, Менської та Сновської станцій юних техніків. Щоб вправно володіти картом – треба вміти здійснювати різноманітні маневрування. Взагалі карт – маленька машинка на чотирьох колесах з бензиновим двигуном і дуже швидко їздить в умілих руках.

Згідно Правил змагань юні спортсмени мали по два заїзди. Кращий результат йшов у залік. У суботу та неділю разом стартував 1-й етап Центрального регіону Чемпіонату України з картингу серед учнівської молоді у зазначених класах моделей. На змагання завітали спортсмени з різних областей. Це були дуже видовищні змагання. Тож, всі любителі швидкості отримали велику порцію адреналіну на змаганнях, вболіваючи за юних «Шумахерів!» Переможці нагороджені кубками, медалями та дипломами Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, призери – медалями та дипломами.

Фото тимчасово не працюють.

Протоколи тут.

Кiлькiсть переглядiв: 598