НІЧ В МУЗЕЇ

З метою популяризації окремих видів мистецтва та дитячої творчості, збереження культурної спадщини, 18 травня 2017 року, керівники гуртків і вихованці Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості п’ятий раз приєдналися до Міжнародної акції «Ніч в музеї».

Відвідувачів Чернігівського обласного художнього музею ім. Григорія Галагана та Військово-історичного відділу обласного історичного музею ім. В.В.Тарновського, в цей вечір чекала виставка дитячих робіт. Та родзинкою програми були майстер-класи, які провели керівники гуртків: Ірина Кришталь, Роман Степаненко, Наталія Родіна і вихованка студії оригамі «Зимова сакура» - Ангеліна Барабашкіна.

У «Ніч в музеї» чернігівці доторкнулися до таємниці створення гончарних виробів та японського мистецтва оригамі і паперової пластики з нагоди Року Японії в Україні.

У Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику ім. М.М. Коцюбинського свої роботи презентували вихованці студії художньо-технічного дизайну «Акварель», керівник Людмила Гульчак.

Заступник директора з НВР В.Автуніч

Кiлькiсть переглядiв: 619