Меседж #творидобро

Дуже доброю традицією для багатьох країн стало щорічне святкування 13 листопада Всесвітнього дня Доброти. Відзначати це свято вперше запропонували учасники волонтерського руху "За доброту", що виник в Японії у 1997 році. Датою для нього був обраний день відкриття у 1998 році в Токіо I-ї конференції Всесвітнього руху доброти, а його метою було «створення більш доброго і повного співчуття світу».

Чернігівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді запустив меседж #творидобро присвячений Всесвітньому дню Доброти. Вихованці Центру із задоволенням долучилися до меседжу, а керівники гуртків провели різноманітні акції та цікаві заходи.

Всесвітній день доброти – це свято дії, тому й заходи, приурочені до цього дня, завжди спрямовані на допомогу людям. Це свято насамперед потрібне для того, щоб нагадати про мораль і людяність, про чуйність і взаємодопомогу.

Творити добрі справи неймовірно легко, добро не вимірюється грошима, не вимагає багато часу і сил. Навіть просто добра усмішка незнайомій людині – вже здатна творити чудеса. Адже крім того, що добрі справи підвищують всім настрій, вони ще й як не можна краще впливають на самопочуття, підвищують життєвий тонус.

ВІДЕО

Кiлькiсть переглядiв: 172