Заочний конкурс учнівської молоді з інформаційних комп’ютерних технологій

З метою поглиблення інтересу учнів до вивчення комп’ютерних наук, сприяння розвитку інформаційних технологій, виявлення обдарованої учнівської молоді та з нагоди 150-річчя з дня народження Лесі Українки у квітні – травні 2021 року на базі Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді організовано та проведено обласний заочний конкурс учнівської молоді з інформаційних комп’ютерних технологій.

У Конкурсі взяли участь 27 учнів (вихованців) гуртків інформаційних технологій закладів загальної середньої та позашкільної освіти міських, сільських, селищних територіальних громад Чернігівської області.

Тематика цьогорічного Конкурсу: «Квітка мальовничої України» в рамках святкування 150 років з дня народження Лесі Українки.На розгляд журі було подано 20 робіт у номінації «Office», 4 роботи у номінації «Розробка проекту в середовищі Scratch» та 4 роботи у номінації «Web - дизайн».

Конкурсні роботи в номінації «Office» оцінювались за такими критеріями: повнота в розкритті заданої теми, технічна складність презентації та відповідність документа вимогам естетики і стилю.Найзмістовнішими, логічно завершеними та оригінальними визнано роботи, представлені на Конкурс здобувачами освіти Бобровицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступеня №1 та Носівської міської гімназії Носівської міської ради.

Члени журі відзначили художнє оформлення та складність програмування творчої роботи вихованця Сновської станції юних техніківу номінації «Web - дизайн». Стиль проекту та зручність навігації в творчих роботах вихованців Ніжинської станції юних техніків.

Найбільшу кількість балів у номінації «Розробка проекту в середовищі Scratch» отримав учасник Конкурсу з Бобровицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 за оригінальність виконання проекту та складність використаних скриптів програми.

Роботи переможців можна переглянути за посиланням ТУТ.

З наказом можна ознайомитись натиснувшм ТУТ.

Кiлькiсть переглядiв: 147