Всеукраїнські відкриті змагання з автомодельного спорту серед учнівської молоді (юніори) трасові моделі

27 – 31 жовтня 2021 року на базі Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбулися Всеукраїнські відкриті змагання з автомодельного спорту серед учнівської молоді (юніори) трасові моделі.

Змагання проводилися спільно з громадською організацією «Українська федерація автомодельного спорту зі статусом Національна», з метою сприяння популяризації та подальшого розвитку автомодельного спорту в Україні серед учнівської молоді, підготовка спортивного резерву для збірних команд України з автомодельного спорту (трасові моделі), визначення кращих юнацьких команд України для участі в міжнародних змаганнях, організація змістовного дозвілля здобувачів освіти закладів позашкільної освіти.

У змаганнях взяли участь 16 юних спортсменів, у складі 6 команд:Волинського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Київського палацу дітей та юнацтва, КЗ ЛОР «Львівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді»,Луцького міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді та Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Команду Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді представили 4 вихованці гуртка автотрасового моделювання (керівники гуртка – К.Одненко, С.Худолій).

Програмою змагань передбачалося:

особиста першість у класах трасових автомоделей «Вантажівка» та «G-33»;

командна першість.

Змагання були урочисто відкритізавідувачкою організаційно-масового відділу Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Мариною Лисицею. З словом для привітання до учасників змагань звернувся головний суддя змагань, суддя національної категорії Сергій Худолій.

У першій день відбулись офіційні тренування по класахмоделей. Наступні дні були присвячені командним змаганням у класах трасових автомоделей «Вантажівка» і «G-33».

Для усіх бажаючих буворганізованийквест-екскурсія «Чернігів – древній та сучасний», проведений методистом ОксаноюВеремійчик.

У особистій першості переможцями та призерами Всеукраїнських відкритих змагань з автомодельного спорту серед учнівської молоді (юніори) трасові моделістали у класі моделей «Вантажівка»:

І місце –Дробот Денис, вихованець Чернівецького ЦНТТУМ;

ІІ місце –Одненко Гліб, вихованець Чернігівського ЦНТТУМ;

ІІІ місце –Ключніков Максим, вихованець Чернігівського ЦНТТУМ;

у класі моделей «G-33»:

І місце –Дробот Денис, вихованець Чернівецького ЦНТТУМ;

ІІ місце – Добіаш Олександр, вихованець Київського палацу дітей та юнацтва;

ІІІ місце –Одненко Гліб, вихованець Чернігівського ЦНТТУМ.

У командному залікукомандаЧернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді посіла І місце (керівник Костянтин Одненко),ІІ місце – команда Київського палацу дітей та юнацтва (керівник Леонід Лисиця), ІІІ – команда Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді (керівник Віктор Токарюк).

Переможці та призери змагань у кожному класі автомоделей нагороджені медалями та дипломами відповідних ступенів Українського державного центру позашкільної освіти.Команди-призери нагороджені кубками та дипломами відповідних ступенів Українського державного центру позашкільної освіти. Дипломами УДЦПО були нагороджені Михайло Марчук, як наймолодший учасник змагань та Роман Миджин за волю до перемоги.

За підготовку призерів у класахавтомоделей «Вантажівка» і «G-33» та якісну підготовку команди до змагань Костянтин Одненко нагороджений Грамотами Українського державного центру позашкільної освіти.

Ми пишаємося нашими колегами, їх вихованцями та загальними здобутками трасових автомоделістів. Бажаємо переможцям та усім учасникам змагань спортивних успіхів, подальших перемог!

/Files/images/novini/2021/0211_trasov/10.JPG

/Files/images/novini/2021/0211_trasov/16.JPG

/Files/images/novini/2021/0211_trasov/15.JPG

/Files/images/novini/2021/0211_trasov/250047812_2090504084422399_4264647676355695585_n.jpg

/Files/images/novini/2021/0211_trasov/3.JPG

/Files/images/novini/2021/0211_trasov/4.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 137